CONTACTEER ONS

OPENINGSUREN

VERWEN UW KAT OF HOND MET ONZE VOEDING EN SPEELTJES

Dierenspeciaalzaak Vervoort is uw absolute specialist in de verzorging van uw katten en honden in Rijkevorsel en omgeving. Zo kunt u bij ons terecht voor zowel kattenvoeding als allerhande verzorgingsproducten voor uw lievelingsdier. Maar ook voor kattenbakken, krabpalen, manden en kussens bent u bij ons aan het juiste adres.

Uitstekende reputatie

Maar ook voor uw hond kunt u bij ons dus terecht. Zo vindt u hier zowel basisvoeding en tal van lekkere snacks als leibanden, speeltjes, manden en kussens. In onze toonzaal kunt u rustig kennis maken met de diversiteit en exclusiviteit van het aanbod waarbij u voorzien wordt van een snelle en bovenal persoonlijke service.

Op 15 jaar tijd heeft Dierenspeciaalzaak Vervoort dan ook een uitstekende reputatie opgebouwd, dit zowel in kennis van zaken als in het aanbieden van een uiterst ruim aanbod aan benodigdheden en voeders.

Wij geven u bijkomende inlichtingen

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden voor katten en honden? Aarzel dan niet Dierenspeciaalzaak Vervoort in Rijkevorsel te contacteren. Wij staan graag tot uw dienst voor het verstrekken van bijkomende inlichtingen of het opmaken van een bestelling op maat.