Ons gamma

wegens het vormsel van onze jongste zoon zullen wij zaterdag 25 september gesloten zijn

 • Bij ons kan u terecht voor letterlijk ALLES voor het houden en kweken van vogels. Wij zijn gepassioneerde liefhebbers en staan u met raad en daad bij voor de optimale verzorging van uw vogels. Voeding, verzorgingsproducten en accessoires kennen geen geheimen meer voor ons.

  MEER INFO
 • Dierenspeciaalzaak Vervoort biedt de professionele houder van neerhofdieren in Rijkevorsel en omgeving een volledig gamma van pluimvee- en gevogelte- en knaagdiervoeders aan.  MEER INFO
 • Dierenspeciaalzaak Vervoort is uw absolute specialist in de verzorging van uw katten en honden in Rijkevorsel en omgeving. Zo kunt u bij ons terecht voor zowel kattenvoeding als allerhande verzorgingsproducten voor uw lievelingsdier.

  MEER INFO
 • Hier vindt u een aantal foto's die een beeld geven van Dierenspeciaalzaak Vervoort waar u in alle rust en geheel vrijblijvend kunt kennismaken met de diversiteit en exclusiviteit van het gamma in Rijkevorsel.


  MEER INFO

Sinds 1998 dé specialist in vogels

Bij Vervoort, uw dierenspeciaalzaak in Rijkevorsel, kunt u terecht voor allerhande benodigdheden voor uw vogelneerhofdierkat of hond. Naast kwaliteit en een breed gamma kunt u bij ons bovendien rekenen op deskundig advies en een betrouwbare service.

Voor kleine en grote dieren

Zowel de houders van kleine als grote dieren zijn bij ons aan het juiste adres voor diverse voeders en accessoires en dit van verschillende merken waarmee u in alle rust en geheel vrijblijvend kennis kunt maken in onze winkel. Blijf op de hoogte van alle nieuwigheden via onze nieuwsbrief.

Wij hanteren een aanpak waar persoonlijke aandacht en het voorzien in oplossingen op maat de kerngedachten zijn. In de loop der jaren hebben wij dan ook een groot, vast en vooral tevreden klantenbestand weten op te bouwen.

Wij beantwoorden al uw vragen

Neem gerust een kijkje in onze fotogalerij voor een overzicht van ons aanbod. Indien u Dierenspeciaalzaak Vervoort in Rijkevorsel wilt bereiken of een bestelling wenst te plaatsen, kan dit via onze contactpagina.

INFO CORONA VIRUS EN AANPASSINGEN IN ONZE ZAAK


ZATERDAG 30 OKTOBER ZAL DE WINKEL OM 13.00 U SLUITEN